top of page
Search

Vekst i Motgang: Tre Tips for å Overvinne Hindringer og Ta Kontroll:

Updated: Apr 22

Det var på en spinning-sykkel på Sats at jeg først hørte setningen "if something is hard in your life, it’s because you need to grow". Stemmen til Alex Hormozi traff meg som et slag i ansiktet, og alt jeg kunne tenke var "f***n, jeg vil ikke, jeg orker ikke mer nå".


Mens svetten rant nedover ansiktet mitt og beina fortsatte å tråkke rundt, innså jeg at en del av meg ville stå på bremsen og si at nå var nok nok. Livet skulle få det som det ville, og jeg hadde tenkt til å gi opp drømmen om New York.


I snart fire år hadde jeg hatt et mål, og hver gang jeg trodde jeg nærmet meg byen som aldri sover, tok livet mitt en klassisk U-sving, og jeg var tilbake på stedet hvil. Jeg var på vei til å gi opp håpet og heller akseptere at ting ikke alltid går min vei, da Alex kom vandrende inn i livet mitt og sa: kanskje det ikke trenger å være så vanskelig hvis du tør å endre deg?


Den klassiske fellen mange går i, inkludert meg, er at man gir opp når ting begynner å bli tungt og man møter motgang. For motgang har blitt synonymt med at noe er feil. Men hva om det ikke er feil, bare en læringsprosess og en utfordrende kurve for deg?


Så hva gjør jeg?Hva er mine tre beste tips til deg?


Det første tipset handler om å definere problemet, for du kan ikke endre noe du ikke vet hva er.

Den vanligste feilen er at man blir så revet med av følelsen eller situasjonen at man ikke alltid forstår hva problemet er.


Mitt andre tips handler om å få oversikt over årsaken til hvorfor dette er et problem.

Hvis du opplever at trening er vanskelig, still deg selv spørsmålet: hvorfor? Hva er det med trening som er utfordrende? Hvilke følelser og tanker assosierer du med dette?

Ofte kan følelser komplisere en situasjon, og man kan kjenne på at det er vanskeligere enn det trenger å være.


Mitt siste tips er å se hva du kan gjøre i dag for å endre situasjonen. Hvilke små steg kan du sette i gang med i dag som vil gjøre dette enklere? Mange mennesker tenker ofte at det kun er de store stegene som skaper endringene, men hvis du bryter ned ting i mindre deler, blir det faktisk mer overkommelig.


Så hva gjorde jeg?


Jeg fullførte sykkeløkten min før jeg dro hjem og satte meg ned for å se hva det var jeg måtte endre for å få det til.

3 views0 comments

Recent Posts

See All

Lær deg å løse hjernes hemmeligheter:

Hva skjer med hjernen vår når vi lærer noe vi ikke forstår? Visste du at når du leser noe du ikke helt forstår, prøver hjernen din å fylle inn de manglende hullene ved å gjøre antagelser? Det betyr at

ความคิดเห็น


bottom of page