top of page
Search

Hvorfor skal jeg investere i meg selv?

Updated: 1 day ago

Mange kan sitte med et ønske om endring, men kjenne på en motvilje ved å skulle investere penger i sin egen utvikling for er det egenlig verdt det?


En endring begynner alltid med en tanke om å ønske noe mer enn det du gjør eller har i dag.

Det er noe inni deg som lengter etter forandring. Denne stemmen, kanskje det er magefølelsen eller intuisjonen din, begynner ofte i det små. Du søker etter podcaster eller bøker som kan lære deg mer om den endringen du ønsker å implementere i livet ditt. For meg var det akkurat slik. Jeg begynte å lese bøker og ta små skritt som skulle hjelpe meg med den endringen jeg sårt ønsket.


Etter litt over et år, stod jeg ved et veiskille.

Jeg kunne fortsette å lese bøker og gjøre dette på egen hånd, eller jeg kunne velge å investere enda mer i meg selv og gå rett til kilden.

I begynnelsen føltes det motstridende å skulle betale for noe som jeg følte var tilgjengelig gratis på nettet. Jeg var ikke villig til å investere i meg selv. Jeg ønsket å se tydeligere resultater før jeg kunne rettferdiggjøre denne investeringen. Jeg satt lenge i mot dette, men den indre stemmen fortsatte å pushe og søke etter større utvikling, og til slutt ga jeg etter og tok steget.


I dag ser jeg en betydelig forskjell fra før og etter jeg tok dette steget. Det er som natt og dag. En av de største endringene var min dypere forpliktelse til meg selv og ønsket om endring.

Det var ikke lenger noe jeg ønsket, det var noe jeg aktivt arbeidet for å skape.


Jay Shetty sier at "jeg skulle ønske" er kodespråk for "jeg vil helst slippe å gjøre noe annerledes." Dette er noe jeg kjenner igjen i mitt eget liv. Det er enkelt å tenke at jeg skulle ønske, men utfordringen kommer når du faktisk gjør noe annerledes.


Informasjonen, kunnskapen og verktøyene jeg fikk tilgang til tillot meg å utforske meg selv dypere og håndtere utfordringer på et annet nivå. Det ga meg en dypere forståelse av meg selv, jeg svømte ikke lenger på overflaten, jeg dykket ned i dybden.

Jeg er evig takknemlig for at jeg var modig nok til å ta dette steget, slik at jeg kan fortsette å skape det livet jeg alltid har drømt om.


Så hvis den indre stemmen din roper etter en endring, etter noe mer enn det du har i dag, kan det hende at det å investere i en en-til-en-samtale under denne prosessen er det du trenger.

Da vil du ha muligheten til at noen følger deg opp, hjelper deg når tvilen kommer farende fra høyre kant eller når du føler deg låst.


Hvis du ønsker mer informasjon så send meg gjerne en mail på isabelle@lifemasterycoaching.no

97 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page